Max Verstappen is een van de meest succesvolle Formule 1-coureurs van deze tijd. Maar hoe zit het met zijn vaardigheden in online race games? Veel fans zijn nieuwsgierig naar hoe goed de Nederlandse coureur presteert in de virtuele wereld. Zijn medespelers lijken niet al te lekker te reageren op Max’ gedrag!

Flinke (virtuele) inhaalrace van Max Verstappen

We zijn onderhand heel wat gewend van Max Verstappen. Wanneer een inhaalactie onmogelijk leek, deed hij het toch weer. Starten vanuit het achterveld? Geen probleem! Maar dat is hoe het in het échte leven gaat. Zodra Max Verstappen in zijn race-simulatorstoeltje gaat zitten – is hij dan nog steeds zo’n toptalent? Als je zijn vrienden hoort tijdens één van hun online gaming-sessies, zijn ze Max inmiddels bijna net zo beu als Hamilton of Leclerc! In onderstaand filmpje krijgt Max flinke kritiek van zijn medespelers. Terwijl hij op P17 begint, komt hij in dezelfde ronde al steeds dichterbij zijn vrienden, die vooraan starttten. Het ongelooflijke gebeurt: Max voltooit zijn inhaalslag van P17 naar P2! Hierna krijgt Max het flink te verduren van zijn vrienden. Terwijl zij hem uitschelden viert hij op uiterst irritante wijze zijn overwinning!

Betrokken bij Red Bull

Als coureur van Red Bull Racing is Max ook betrokken bij de promotie van het merk Red Bull en is hij te zien in verschillende reclamecampagnes en evenementen. Een van de meest opvallende campagnes waar Max Verstappen bij betrokken was, is de “Push The Limits” campagne van Red Bull. Deze campagne richtte zich op het benadrukken van de gedurfde en grensverleggende prestaties van Red Bull atleten, waaronder Verstappen. De campagne werd ondersteund door een serie van video’s, waarin Verstappen te zien was terwijl hij verschillende uitdagende stunts uitvoerde met zijn raceauto en motorcrosser.

Seizoen gaat weer verder in Azerbeidzjan

Doordat de race in Shanghai onverwachts uitviel, hadden de coureurs opeens wat weken vrij. Er werd nog gekeken naar een alternatief voor dit wegvallen, maar er werd besloten om een pauze in te lassen. Tijd voor Max om dus aan zijn virtuele race skills te werken, zoals we al zagen. Momenteel gaat Max aan kop in het klassement, nu is het aan hem om deze voorsprong ook vast weten te houden en door te trekken richting het eind van dit seizoen.

Max Verstappen maakt indruk

Naast zijn prestaties op de baan is Max Verstappen ook een zeer populaire coureur buiten de Formule 1. Hij heeft een enorme fanbase en is een graag geziene gast op evenementen en in de media. Daarnaast is Verstappen ook actief op sociale media, waar hij regelmatig updates plaatst over zijn trainingen en races. Op Instagram heeft hij inmiddels bijna 10 miljoen volgers, een heel groot aantal. Het is duidelijk dat Verstappen niet alleen op de baan, maar ook daarbuiten indruk maakt.

Comments are closed.